La innovació més a prop.

Enginyeria informàtica.


Novostorm és una empresa innovadora de serveis informàtics formada per un equip de joves enginyers informàtics amb una gran experiència en el sector de la informàtica i de les noves tecnologies.

Serveis
APPS - Aplicacions mobil Android i Iphone

Parlem-ne


Escoltem els nostres clients i proposem una solució. Contacta amb nosaltres.

Contacte
innovacio informàtica i noves tecnologia

Què oferim?

Informàtica industrial

Realitzem projectes industrials a mida per a millorar la producció de les empreses en tots els seus processos (traçabilitat, etiquetates, impressores, pesatge,m2m ...).

Programació a mida

Amb la programació a mida donem solució a qualsevol necessitat de les empreses, ja que ens podem adaptar a la seva forma de treballar i podem posar certs controls en processos específics, es millora en la productivitat i en la reducció de costos i de temps.

Aplicacions Mòbil

El nostre objectiu és realitzar APPs idònies per a qualsevol tipus d'empresa i que els permeti millorar en la seva gestió diària i en la comunicació amb els clients.

Programa de gestió

Oferim solucions de gestió personalitzades i de qualitat que integren totes les àrees de gestió, ofereixen control, milloren els processos, analitzen els costos dels productes i serveis i permeten gestionar l'empresa amb eficiència.

Programació Web

Dissenyem pàgines web que combinen un disseny atractiu i funcional amb una informació precisa i adequada per a qualsevol empresa o particular.

Control de presència

Tenim diferents solucions per al control de presència: gestió laboral, gestió d'horaris des del núvol, control d'accessos, gestió de visites, localització de persones...

Últimes notícies