Aplicacions mòbils de disseny, qualitat i pràctiques


Les aplicacions per a smartphones són la nova via de comunicació diària i quotidiana per a milions de persones, tant per a ús lúdic com professional. Degut a aquest augment de l’útilització dels mòbils en els últims anys, les empreses estan incorporant les Apps com a eines de treball i de comunicació amb els seus clients, proveïdors i treballadors. El nostre objectiu principal és ajudar als nostres clients a desenvolupar l’aplicació mòbil idònia que millori i agilitzi processos en el seu negoci, com també la comunicació i contacte amb els seus clients. Per això adaptem cada APP a les necessitats reals del nostre client, adaptant-les al comportament humà i millorant les seves expectatives d’ús.

Aplicacions Android i Iphone

Disseny personalitzat i únic

Realitzem apps totalment personalitzades i adaptades a les necessitats dels nostres clients. Sabem combinar un disseny atractiu i modern amb una aplicació pràctica, funcional i intuïtiva.


Alta qualitat

Tenim molta cura de cada detall de l'aplicació, per a que tingui un resultat excel·lent i la millor experiència per a l'usuari (navegació, interacció, temps de resposta...).


Android i IOS

Fem aplicacions per a dispositius mòbils tant per Android com per iOS. Treballant amb apps natives optimitzes l'ús de l'aplicació i en treus el rendiment òptim del dispositiu mòbil. A més, les fem adaptades a totes les resolucions de mòbils i tablets.

CASOS D'ÚS

APPS INDUSTRIALS

Per optimitzar processos
Per reduir temps i costos
Automatització de processos de producció industrial
Digitalització de processos de producció industrial

APPS COMERCIALS

Creació i gestió de comandes a través del mòbil o tablet
Consulta d’articles venuts, comandes fetes i dades de clients
Consulta d’estoc en temps real fora de l’empresa
Fidelització de clients

APPS INFORMATIVES

Per a Festes Majors
Per a informació d’Ajuntament i/o població
Agenda d’esdeveniments i fires
Per a informar productes d’empreses i/o marques comercials

APPS M2M

Control de presència
Control de màquines aïllades
Accessos a portes
Control de sensors de temperatura, humitat...