Informàtica industrial.

Disposem d’una àmplia experiència en el sector de la informàtica industrial. Tenim programari de traçabilitat per al sector alimentari (escorxador, sala de desfer, embotits i distribució), farmacèutic i tot tipus d’indústria que necessiti una gestió de la producció. Aquest programari permet complir amb la legislació existent a nivell del sistema d’etiquetes i traçabilitat. Permet tenir un control de la producció actual i un històric de les dades anteriors.

automatitzacio industrial

El sistema d’etiquetatge dels productes o parts del producte no només serveixen per complir la normativa sinó per agilitzar i millorar alguns processos més manuals. El nostre sistema informàtic és escalable, adaptable a la forma de treballar del client i fiable. Et permet gestionar la informació de la producció, millorar la productivitat i integrar-se al ERP empresarial.

Traçabilitat

Desenvolupem sistemes de traçabilitat i ens adaptem al procés de fabricació del client.
Creem punts de control en totes les etapes de fabriación: punt d’entrada, processos intermedis, magatzems, expedició, picking, gestió de magatzem.
Traçabilitat alimentària, en el sector farmaceutic, registradors de temperatura…

Trazabilitat codi de barres
programació pesatge industrial

Pesatge i etiquetatge

Podem fer control de pes de qualsevol tipus de producte: en peça, caixa i palet.
Creem tot tipus d’etiquetes per identificar els productes, caixes i palets. Imprimim codis: de barres, QR, datamatrix, PDF, ingredients, imatges. Seguim estàndards AECOC.

Visió per computador

Dissenyem i desenvolupem aplicacions basades en visió artificial.
Control de qualitat en processos.
Lectura de codis de barres, QR, datamatrix.
Optimitzem costos de producció.
Augment de la cadència de producció.

Procés automàtic per decidir si un determinat producte compleix amb un conjunt d’especificacions prèviament establertes, definides com a estàndard de qualitat

visió artificial en entorns industrials