Creació i Disseny de Pàgines Web Personalitzades: Solucions Completes per al Teu Negoci


Cada vegada més les empreses fan servir les seves pàgines web com a presentació de l’empresa. Ja que cada vegada més els futurs clients miren per internet les dades, serveis i/o productes que ofereix l’empresa abans de posar-s’hi en contacte. És per això, que tant important és tenir una web atractiva, com que també estigui ben posicionada a internet.

A Novostorm, creem pàgines web personalitzades que combinen disseny atractiu, funcionalitat, i optimització per als motors de cerca. Des del disseny inicial fins a la implementació de tècniques de SEO avançades, ens assegurem que la teva pàgina web estigui alineada amb la identitat de la teva empresa i sigui fàcilment localitzable als cercadors.

Tenim una gran experiència en disseny i creació de pàgines web. I n’hem realitzat tant per a petits empresaris locals com per a empreses d’àmbit nacional i internacional.

Pàgines web corporatives:

Disseny Professional i Adaptat a la teva Empresa

Tota empresa que vulgui tenir presència a internet, necessita una web. A Novostorm dissenyem i creem pàgines web corporatives totalment personalitzades. Sabem combinar un disseny atractiu i modern, amb una informació precisa i adequada a les necessitats i característiques de l’empresa.

Desenvolupament de Botigues Online i e-commerce:

Ven els Teus Productes amb Facilitat

Cada dia més, hi ha empreses que comercialitzen els seus productes/serveis per internet. A Novostorm desenvolupem botigues online totalment personalitzades i seguint amb la imatge corporativa de l'empresa. La gestió de les nostres botigues online és ràpida, senzilla i àgil per a l'usuari.

SEO i Posicionament Web per Millorar la Visibilitat

Aconsegueix les Primeres Posicions als Cercadors

No és suficient en tenir una web molt maca, t'han de trobar a internet. A Novostorm oferim serveis de SEO i SEM, perquè la vostra web aparegui en les primeres posicions dels principals cercadors d'internet. Consulta la nostra secció de Marqueting Digital.

Webs a mida

Creació de Llocs Web Totalment Personalitzats per a Cada Empresa

La teva empresa necessita una web feta totalment a mida? No pateixis, a Novostorm creem webs totalment personalitzades i a mida del client. Cada empresa és un món i té diferents necessitats, nosaltres ho sabem i per això realitzem tots els projectes a mida.

Altres serveis web

Serveis Web Addicionals: Gestió de Dominis, Hosting i Disseny Gràfic

Només ens encarreguem de dissenyar i crear pàgines web? Doncs no, a Novostorm oferim altres serveis relacionats com: alta i gestió de dominis i hostings, dissenys de logos, fotos professionals, traduccions de textos...