Registre de visites

Encara imprimeixes fulls per a que els teus visitants puguin registrar la seva visita?. Saps quantes visites tens diàriament o en quin mes hi ha més visitants? Saps quina és l’empresa que més et visita?

SOLUCIÓ DIGITAL DEL REGISTRE DE VISITES

T’oferim una solució que permet digitalitzar el registre de les visites de l’empresa. Inclou una web admintrativa i una App instalada en una tablet on es podran entrar totes les dades que requereixis: el nom del visitant, l’empresa de què prové, la persona visitada, el motiu de la visita, i l’inici i la fi de la visita… Des de la web administrativa pots consultar tot l’historic de entrades a les teves instal.lacions. Tal i com esta pensada agilitza l’entrada pels visitants recurrents a l’empresa, evitant esperes innecessàries.

En aquesta es pot incloure un qüestionari Covid i les normes d’ingres a les instal.lacions. Seguidament es presente unes cuantes de les característiques que pot donar la solució:

Modernitat

Dóna un toc de modernitat i innovació a la recepció de la teva empresa.

Estalvi econòmic i ecològic

No malgastis papers i temps en tasques administratives, respecta el medi ambient.

Estadístiques

Podràs controlar les visites diàries, saber quines empreses visiten més, o qui rep més visites, quina és la durada mitja de les visites...

Notificacions

Enviï un mail a l’amfitrió per notificar l’arribada del visitant

Seguretat

Millora la seguretat de l’edifici registrant totes les persones que entren a l’oficina

Informació de normativa de l’empresa

Enllaça l’APP amb la documentació de normes internes, protecció de dades o informació legal de l’empresa i controla la seva conformitat

Control d’accessos

Enllaça l’APP al control d’accessos de l’empresa per així donar accés a les zones determinades a l’empresa

Personalitzacions

Es poden fer múltiples personalitzacions segons les necessitats dels clients.

La millor solució per a que els visitants registrin la seva visita i els seus amfitrions rebin un avís. Alhora que es pot saber en tot moment qui hi ha a l’empresa.

Truca'ns

Demana'ns més informació


    He llegit i accepto expressament la Política de privacitat