Registre de visites

Encara imprimeixes fulls per a que els teus visitants puguin registrar la seva visita? A Novostorm hem desenvolupat una nova aplicació que t’ajudarà amb la gestió de visites que tens diàriament dins la teva empresa.

SOLUCIÓ DIGITAL DEL REGISTRE DE VISITES

La solució dígital que t’ajudarà de forma intel·ligent i segura el registre de visites d’entrades i sortides dins la teva empresa.

A través d’una tablet amb l’instal·lació d’una app i una web administrativa es podrà registrar totes les visites que es realitzin al dia a dia dins l’empresa. És una forma moderna i agradable de registrar a tots els visitants i personal per tenir un control i seguiment.
Amb l’ús de l’app tens l’opció de posar totes les dades de la persona visitant que vulguis: el nom, l’empresa d’on prové, amb qui es vol reunir, el motiu de la visita, horaris, etc. Això et permetrà generar tants informes com vulguis, ja siguin diàris o mensuals.
Agilitzar l’entrada i sortida dels visitants és un dels principals objectius d’aquesta nova aplicació ja que d’aquesta manera evitarem esperes innecessàries i donarem una bona experiència al visitant.

En aquesta es pot incloure qüestionari com el Covid i les normes d’ingrès a les instal.lacions.

Modernitat

L’era digital està revolucionant el funcionament de les empreses i tenir una app per gestionar les diferents visites dins la teva empresa et donarà un plus d’actualitat i modernitat.

Estalvi econòmic i de temps

Una de les principals funcions de l’app es que es redueixi el temps de feina de l’empleat, amb un ràpid i fàcil ús de l’aplicació.

Estadístiques

Medir i controlar les visites és important per després poder treure uns resultats que poden ajudar a millorar a l’empresa. Saber quines empreses ens visiten més, quines persones de l’empresa reben més visiten, quina és la duració mitjana de la visita...

Notificacions

L’aplicació porta integrat un sistema de notificacions instantànies per avisar a l’amfitrió de que el seu visitant ha arribat

Estalvi ecològic

Respectar el medi ambient és una feina de tots i a Novostorm tenim clar que totes les nostres apps que creem i programem han d'anar en aquesta direcció . Amb l’ús d’aquesta aplicació no caldrà que malgastis papers i tinguis que destinar un gran espai en arxivar. Ho tindràs tot dins del mòvil i web per registrar totes les visites.

Informació de normativa de l’empresa

Enllaça l’APP amb la documentació de normes internes, protecció de dades o informació legal de l’empresa i controla la seva conformitat

Control d’accessos

Enllaça l’APP al control d’accessos de l’empresa per així donar accés a les zones determinades a l’empresa

Personalitzacions

Per facilitar l’ús de l’app i que sigui lo més pràctica possible, hem integrat l’opció de que sigui personalitzada segons les necessitats i gustos de cada empresa.

La millor solució per a que els visitants registrin la seva visita i els seus amfitrions rebin un avís. Alhora que es pot saber en tot moment qui hi ha a l’empresa.

Truca'ns

Demana'ns més informació


    He llegit i accepto expressament la Política de privacitat