Gestiona i automatitza la piscina amb aquesta nova solució

Desde Novostorm s’ha dissenyat i programat una aplicació que facilita automatitzar tot el control que comporta la gestió i automatització d’una piscina amb una gran afluència de persones.

L’automatització de processos és una eina que utilitzen moltes empreses amb l’objectiu principal d’aconseguir estalviar-se temps i costos. En altres paraules, la incorporació de tecnologia ens pot ajudar a realitzar la nostra activitat laboral.

Implementar un sistema per l’automatització de tasques i processos millorarà la qualitat del servei en diversos aspectes com el control de l’aforament, millor repertori de tasques, informes complert sobre l’activitat, entre molts altres.
Aquesta solució que oferim a ajuntaments i consecions públiques permetrà gestionar el funcionament de la piscina a nivell administratiu a través de la web, de manera molt intuïtiva i fàcil.

Oferim una web administrativa molt pràctica on podràs consultar tota la informació referent al control de l’aforament a través de lectors QR’s, gestió d’entrades, comprar els diferents abonaments (per mesos, per dies, per tot l’estiu…). Amb l’ús d’aquesta web, no caldrà que siguis cap tècnic ni una persona amb alts coneixement d’informàtica, qualsevol sabrà fer-la servir amb una explicació prèvia.

Característiques principals:

Modernitat

L’era digital està revolucionant el funcionament de les empreses i tenir una app per gestionar els diferents serveis que ofereixes suposarà una forma de treballar molt més moderna i actualitzada.

Estalvi econòmic i ecològic

Una de les principals funcions de l’app es que els treballadors redueixin el seu temps de feina en quan a fer les gestions pel bon funcionament d’una piscina. Lògicament, aquesta reducció de temps, servirà per dedicar-ho a altres tasques que requereixen més dedicació. Deixa que la app s’encarregui de gestionar totes les funcions com el control d’accés, abonaments, etc. I estalvia’t temps i diners..

Control de l'aforament

L’aplicació s’ocupa que es tingui un control absolut de totes les persones que accedeixin dins el recinte de la piscina en temps real o posteriorment. Determinar el màxim de persones o impedir l’accés de més persones quan aquest estigui ple, és un exemple clar del per què s’ha de tenir un control de l’aforament..

Compra d'abonaments en una web

El client disposa de l’opció de comprar i adquirir l’abonament que ell/a necessiti desde una web. Estalviant temps de creació d'abonaments.

Torn

Es pot integrar un torn per poder gestionar l'entrada i sortida de la gent

Documentació

L’aplicació permet emmagatzemar la informació de tots els documents que es vulguin. Classificats i etiquetats de manera de que sigui molt fàcil trobar-los.

Lector de QRs

El codis QR’s ens han facilitat molt a tots la manera de treballar, és per això que disposaràs d’aquest sistema per llegir l’abonament o
l’entrada o sortida dels clients.

Personalizacions

Es poden fer múltiples personalitzacions segons les necessitats dels clients

La millor solució per gestionar tot el referent a les piscinies.

Truca'ns

Exemples d'ús als que va destinat:

Ajuntaments

Concessions

Pavellons

Empreses que gestionen piscines

Equipacions esportives

Demana'ns més informació


    He leído y acepto expresamente la Política de Privacidad