La nostra filosofia


A Novostorm estudiem les necessitats que tenen els nostres clients i, gràcies a la nostra àmplia experiència en diferents sectors, podem oferir la millor solució informàtica que s’adapti a la seva empresa. Sempre treballem per tal de poder garantir un resultat satisfactori i de gran qualitat.

El nostre compromís amb la professionalitat i competència ens ha permès guanyar la confiança dels nostres clients.

Els nostres valors.


QUALITAT, INNOVACIÓ, PROFESSIONALITAT, COMPETÈNCIA I COMPROMÍS AMB EL CLIENT.

Som professionals


Contacta amb nosaltres

Empresa


Novostorm és una empresa amb més de 15 anys d’experiència en el món de la informàtica i de les noves tecnologies. Està formada per un equip d’enginyers informàtics altament qualificats i amb una contínua renovació de coneixements.
A Novostorm treballem tant per professionals com per a grans empreses. La nostra missió és oferir la millor solució informàtica a les necessitats que tinguin els nostres clients. I és per aquest motiu que disposem d’una gran varietat de serveis informàtics, com programació industrial, programació a mida, programació i disseny de pàgines web, disseny i programació d’aplicacions per a smartphones android i iOS, implementació de programa de gestió empresarial, controls de presència, consultoria i assessoria informàtica…

Demana’ns què necessita la teva empresa i nosaltres t’hi donarem la millor solució!