Creació i disseny de pàgines web


Cada vegada més les empreses fan servir les seves pàgines web com a presentació de l’empresa. Ja que cada vegada més els futurs clients miren per internet les dades, serveis i/o productes que ofereix l’empresa abans de posar-s’hi en contacte. És per això, que tant important és tenir una web atractiva, com que també estigui ben posicionada a internet.

A Novostorm, tant dissenyem pàgines web atractives i funcionals que harmonitzen amb l’estil i filosofia de l’empresa, com les posicionem correctament en els principals cercadors d’internet.

Tenim una gran experiència en disseny i creació de pàgines web. I n’hem realitzat tant per a petits empresaris locals com per a empreses d’àmbit nacional i internacional.

Pàgines web corporatives

Tota empresa que vulgui tenir presència a internet, necessita una web. A Novostorm dissenyem i creem pàgines web corporatives totalment personalitzades. Sabem combinar un disseny atractiu i modern, amb una informació precisa i adequada a les necessitats i característiques de l’empresa.

Botiga online o e-commerce

Cada dia més, hi ha empreses que comercialitzen els seus productes/serveis per internet. A Novostorm desenvolupem botigues online totalment personalitzades i seguint amb la imatge corporativa de l'empresa. La gestió de les nostres botigues online és ràpida, senzilla i àgil per a l'usuari.

SEO i posicionament web

No és suficient en tenir una web molt maca, t'han de trobar a internet. A Novostorm oferim serveis de SEO i SEM, perquè la vostra web aparegui en les primeres posicions dels principals cercadors d'internet. Consulta la nostra secció de Marqueting Digital.

Webs a mida

La teva empresa necessita una web feta totalment a mida? No pateixis, a Novostorm creem webs totalment personalitzades i a mida del client. Cada empresa és un món i té diferents necessitats, nosaltres ho sabem i per això realitzem tots els projectes a mida.

Altres serveis web

Només ens encarreguem de dissenyar i crear pàgines web? Doncs no, a Novostorm oferim altres serveis relacionats com: alta i gestió de dominis i hostings, dissenys de logos, fotos professionals, traduccions de textos...