Informàtica industrial


Disposem d’una àmplia experiència en el sector de la informàtica industrial. Implementem programari de traçabilitat per al sector alimentari (escorxador, sala de desfer, embotits i distribució), farmacèutic i tot tipus d’indústria que necessiti una gestió de la producció, i el personalitzem i adaptem a la forma de treballar de cada empresa. Aquest programari permet complir amb la legislació existent a nivell del sistema d’etiquetes i traçabilitat. A més, l’empresa disposarà de control de la producció actual i d’un històric dels registres i dades anteriors.

automatitzacio industrial

El sistema d’etiquetatge dels productes o parts del producte no només serveixen per complir la normativa sinó per agilitzar i millorar alguns processos més manuals. El nostre sistema informàtic és escalable, adaptable a la forma de treballar del client i fiable. Et permet gestionar la informació de la producció, millorar la productivitat i integrar-se al ERP empresarial.

Traçabilitat

Desenvolupem sistemes de traçabilitat i ens adaptem al procés de fabricació del client.
Creem punts de control en totes les etapes de fabricació: punt d’entrada, processos intermedis, magatzems, expedició, picking, gestió de magatzem.
Traçabilitat alimentària, en el sector farmacèutic, registradors de temperatura…

Trazabilitat codi de barres
programació pesatge industrial

Pesatge i etiquetatge

Podem fer control de pes de qualsevol tipus de producte: en peça, caixa i palet.
Creem tot tipus d’etiquetes per identificar els productes, caixes i palets. Imprimim tot tipus de codis: de barres, QR, datamatrix, PDF, ingredients, imatges… seguint els estàndards AECOC.

Visió per computador

Dissenyem i desenvolupem aplicacions basades en visió artificial, control de qualitat en processos, lectura de codis de barres, QR, datamatrix… Optimitzem costos de producció i augment de la cadència de producció.

Mitjançant un procés automàtic es pot decidir si un determinat producte compleix amb un conjunt d’especificacions prèviament establertes i/o definides com a estàndard de qualitat.

visió artificial en entorns industrials