Aquesta nova entrada en el nostre blog ens il·lusiona molt, ja que presentem un nou projecte de pàgina web amb subscriptors. DIRIGIDO POR … és una publicació especialitzada en cinema de periodicitat mensual, dirigida a cinèfils, especialistes i professionals del sector, amb més de 45 anys consolidats en el mercat nacional.

 

Està enfocada a l’anàlisi i la crítica cinematogràfica i televisiva, amb especial èmfasi en els estudis i els dossiers especialitzats. Per això, el seu públic són persones culturalment inquietes, madures i amb amplis coneixements sobre el medi cinematogràfic. Es caracteritza perquè el seu staff està conformat per firmes de prestigi, així com per la cura en la selecció fotogràfica.

 

Es distingeix per la importància en l’estudi del cinema clàssic, sense deixar de banda l’actualitat ni els directors emergents, a través d’entrevistes, crítiques, monogràfics, etc. També se li dóna una cobertura especial a festivals especialitzats i a mostres cinematogràfiques i s’aborden les produccions televisives més rellevants.

Des de fa poc més d’un any Dirigido por … ha decidit renovar-se, sense deixar de banda la seva essència crítica, mitjançant la posada en marxa en format digital. Novostorm ha estat l’empresa escollida per crear i estructurar la revista en línia, així com per a conformar un extens arxiu gràfic i textual de tots els articles de la revista apareguts des de 1972. La intenció final és crear una gran enciclopèdia cinematogràfica on tinguin cabuda els estudis i crítiques de directors i pel·lícules, que puguin ser gaudits pels lectors mitjançant una subscripció digital.

Després d’un treball conscienciós i rigorós, Novostorm pot mostrar els fruits d’aquest projecte que comença a créixer i que pot convertir-se en un referent cinematogràfic i cultural de primer ordre.

 

Actualment s’està treballant perquè es pugui comprar la revista individualment, número a número.

 

Per a poder veure el resultat, us deixem el link a la web a dirigidopor.es.

 

Esperem que us agradi!

Podeu veure més informació dels serveis web que oferim a https://novostorm.cat/ca/creacio-i-disseny-de-pagines-web.

Novostorm-dirigido por
Novostorm-dirigido por