Ens plau fer saber que l’aplicació Garrotxa Approp iniciada el desembre del 2020 i creada per Novostorm ha estat doblement premiada. La Generalitat ha concedit el Premi Nacional de Comerç, que s’entregarà a finals de mes de novembre. El guardó se suma a la distinció de millor iniciativa a l’administració local obtinguda d’ahir als Premis E-TECH 2021 donats per l’AENTEG (Associació d’empreses de noves tecnològies de Girona).
El projecte ha implicat el treball de diferents associacions i entitats de la Garrotxa: l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot, Turisme Garrotxa, DinàmiG, el Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot.

Va néixer en ple Còvid, amb l’objectiu de fomentar el consum local i la dinamització i desenvolupament econòmic de la comarca.
També passava per la fidelització dels clients, augmentar la despesa al territori, contribuint a potenciar l’economia de la Garrotxa i crear un circuit tancat per tal d’afavorir el consum a la comarca. A més a set una eina òptima per fer campanyes i repartir xecs regal.

El projecte esta estructurat amb:

  • Una aplicació mòbil nativa per Android i IOS que els usuaris fan servir i poden consultar tota la informació sobre els seus punts i vendes, informació sobre els establiments participants i novetats.
  • Una app pels establiments per poder registrar les ventes.
  • Una web informativa de l’aplicació i on els establiments es poden preinscriures
  • Una web administrativa (extranet) per poder gestionar tot el sistema.

Són moltes les propostes que hi ha al mercat però aquesta aconsegueix motivar al client i satisfà les aspectatives dels establiments participants. L’èxit ho demostra amb les seves dades aconseguides: els gairebé 10.000 usuaris que han utilitzat l’app en les dues plataformes i els gairebé 1.5 millons d’euros que ha mogut l’aplicació amb només un any de vida .

Ha valgut la pena l’esforç.

Moltes gràcies a tothom que ho ha fet possible!!

Enllaç a la web informativa i on es troben els links per fer la descarrega:

https://garrotxaapprop.cat/