Nou producte inscripcions online

A Novostorm, ens complau presentar la nostra darrera innovació: el nostre nou producte d’inscripcions! Estem compromesos a oferir solucions eficients i pràctiques, i aquesta nova eina no és una excepció. Simplifica i millora el procés dinscripció per a acadèmies d’idiomes, organitzadors dactivitats extraescolars, administracions públiques i més. En aquest post, us explicarem tots els detalls sobre com la nostra solució pot facilitar la vostra vida i optimitzar la gestió d’inscripcions.

Simplifica el procés d´inscripció amb la nostra plataforma intuïtiva

El nostre nou producte d’inscripcions és una plataforma totalment digital que ha estat dissenyada amb flexibilitat i adaptabilitat al cap. Amb ell, podràs configurar i personalitzar fàcilment el procés d’inscripció segons les necessitats específiques. Des de la creació de formularis d’inscripció fins a la recopilació dinformació i documentació rellevant, la nostra solució cobreix cada etapa del procés de manera eficient i sense complicacions.

A més, podràs establir límits de participants, gestionar descomptes i promocions, i exportar les dades d’inscripció en format Excel per analitzar-les posteriorment. També oferim la integració amb diferents plataformes de pagament, cosa que permet als participants fer el pagament de manera segura i convenient.

Imagina una acadèmia d’idiomes que necessita gestionar les inscripcions per als diferents cursos i nivells. Amb la nostra solució, podreu crear formularis personalitzats amb preguntes rellevants i requerir la documentació necessària, com ara comprovants de pagament o còpies d’identificació. Tot això es fa de manera senzilla i sense complicacions, estalviant temps tant per a l’acadèmia com per als participants.

Així mateix, els organitzadors d’activitats extraescolars es poden beneficiar de la nostra solució en establir límits de participants i garantir una gestió eficient de les inscripcions. Els pares i responsables dels participants també trobaran un apartat de comunicació dedicat on podran rebre actualitzacions i informació rellevant sobre les activitats.

Estem emocionats de compartir la nostra nova solució d´inscripcions amb tu. Si busques simplificar i millorar el procés d’inscripció per a la teva acadèmia, organització o administració pública, no dubtis a provar el nostre producte! Contacte amb nosaltres per obtenir més informació i començar a aprofitar tots els beneficis que ofereix.

A Novostorm, estem compromesos a oferir solucions de qualitat que s’adaptin a les teves necessitats. Contacta’ns avui mateix i descobreix com et podem ajudar a optimitzar el teu procés d’inscripcions!

Més informació a la web inscripcionsonline.com