En el món de l’ERP hi ha dues tendències generals:

D’una banda trobem programes de gestió estàndards que són comercialitzats per empreses informàtiques, amb l’objectiu de vendre el màxim nombre de llicències, per a fer que el producte es pugui oferir a un preu competitiu. D’aquests tipus d’ERP, en podem trobar de molts preus i amb moltes funcions, unes que encaixaran més amb la vostra empresa i d’altres que encaixaran menys. Però l’inconvenient d’aquests tipus de programes és que el seu grau de flexibilitat i adaptabilitat a l’empresa és molt baix o gairebé nul. Així, que mentre l’empresa pugui adaptar la seva forma de treballar al programa, anirà bé, però si l’empresa creix o canvia la forma de treballar, possiblement el programa no es podrà adaptar a aquests canvis.

A l’altre extrem trobem programes de gestió totalment personalitzats desenvolupats per grans empreses que han fet inversions milionàries per a poder comercialitzar un ERP molt potent i molt bo. Però aquest producte té un gran inconvenient… el preu. I no només amb el preu d’adquisició i implementació, sinó que també en el preu del manteniment, dels canvis, de les personalitzacions… Això fa que la gran majoria de PIMES no es puguin permetre tenir aquest ERP en la seva empresa.

Però no hi ha una tercera opció?

Afortunadament la resposta és sí!. En el mercat, hi ha algunes empreses que donen solucions personalitzades de gestió a preus adequats per a les PIMES.

I quin paper juga aquí Novostorm?

Doncs Novostorm és una empresa informàtica d’Olot-Girona que ofereix un software de gestió, o ERP, personalitzat per a les PIMES. Aquest ERP s’adapta a la forma de treballar de l’empresa i permet gestionar amb eficiència totes les àrees de negoci, com CRM, màrqueting, vendes, compres, direcció, producció…

ERP programa gestió Olot

Tant si ets una empresa d’Olot, com de Girona o Barcelona… si vols més informació contacta amb nosaltres!